Reviews

“Wij hebben heel goede ervaringen met Schoonmaakservice Flevoland!

De communicatie is duidelijk en de lijntjes met onze contactpersoon zijn kort. Erg prettig! En niet te vergeten: de gezellige en betrouwbare medewerkers die ons pand goed schoon houden.”

Anke van Dijk
Facilitair locatieverantwoordelijke gemeente Zeewolde

“Al vanaf de beginfase ken ik SSF. Ik heb de groei meegemaakt en wat ik bijzonder vind is dat het een groep met mensen is met afstand tot de arbeidsmarkt. SSF staat open om kritiek van ons aan te nemen, op te pakken en aan te passen in de processen. Dat gaat erg goed.

De schoonmaak van garages is een beetje ondankbaar, maar alles wordt gewoon gedaan! Glasbewassing, afvalverwijdering, grote schoonmaakbeurten en SSF doet het maar gewoon!

De variabele inzet vind ik als eindgebruiker prettig.

SSF is erg flexibel, tussen alle werkzaamheden door hebben zij ook nog de schoonmaak gedaan van de opvanglocatie SGL. Ik ben dankbaar voor de goede samenwerking.”

Frits Meuleman
Beleidsmedewerker huisvesting gemeente Lelystad

“Schoonmaakservice Flevoland staat bij mij bekend als flexibel, afspraak is afspraak en de diversiteit in medewerkers. Er zijn wel vaste medewerkers bij ons aan het werk die bekend zijn met het werk waardoor overleg altijd mogelijk is. Ook heb ik één aanspreekpunt bij SSF waardoor er korte lijnen zijn. Het werk in het Theater is seizoenswerk en er is weinig structuur door bijvoorbeeld afwijkende uren en mogelijke laatste wijzigingen op korte termijn. Dit vraagt om goede samenwerking en flexibele bereikbaarheid vanuit SSF.”

Lena Bierma
Coördinator Sales & Events Cultuurbedrijf Noordoostpolder, Theater ‘t Voorhuys

Schrijf hier uw review

* verplicht veld

© Alle rechten voorbehouden Schoonmaakservice Flevoland
Ga naar de inhoud