Keurmerken

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Schoonmaakservice Flevoland.
Dat blijkt uit het behaalde certificaten ISO 9001:2015 en Keurmerk Schoon

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.

De ISO-14001 is ‘certificeerbaar’, d.w.z. dat een onafhankelijke certificerende instelling het systeem beoordeelt tijdens een audit.

SSF heeft in juni 2022 het Schoon Keurmerk behaald. Dit keurmerk is per 1 januari 2013 van kracht en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in beeld. Opdrachtgevers zijn er zo van verzekerd dat zij zaken doen met een bedrijf dat over een brede vakkennis beschikt, de administratie op orde heeft, belasting en premies betaalt, eerlijk zaken doet en over de juiste verzekeringen beschikt. Jaarlijks wordt gecontroleerd of nog steeds aan de eisen van het Keurmerk wordt voldaan. Wij zijn er trots op dat we bij de eerste bedrijven behoren die het certificaat hebben behaald.

Deze code doet een moreel appèl op opdrachtgevers, opdrachtnemers, inleners, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren. Ze maakt duidelijk wat gewenst marktgedrag is en biedt partijen een concrete leidraad hoe te handelen om daarmee naast de sociale ook de zakelijke opbrengst te realiseren.

© Alle rechten voorbehouden Schoonmaakservice Flevoland
Ga naar de inhoud