Over Schoonmaakservice Flevoland

Schoonmaakservice Flevoland B.V. (SSF) is een schoonmaakbedrijf dat actief is in Flevoland. Destijds gestart als de afdeling Schoonmaak en in 2016 uitgegroeid tot een dochteronderneming van Concern voor Werk. SSF maakt gebruik van de infrastructuur van het moederbedrijf, met andere woorden: de kennis, kunde, begeleiding, materiaal, gebouwen en passende business.

Als sociaal schoonmaakbedrijf heeft SSF twee hoofdtaken:
• Professioneel en klantgericht schoonmaakwerk leveren.
• Kandidaten uit de Participatiewet begeleiden naar een reguliere baan.

Kenmerkend voor onze werkwijze:
• Vaste aanspreekpunten voor onze opdrachtgevers. Zo kunnen we snel schakelen en inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers
• Dankzij korte lijnen is een flexibele aanpak mogelijk
• Meedenken met de opdrachtgever

Benieuwd wat Schoonmaakservice Flevoland voor u kan betekenen? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. U kunt bellen naar 0320-800000 of het contactformulier invullen. Wij hoort spoedig van ons.

Missie:
Het bieden van ongeëvenaarde service en ervoor zorgen dat ons werk alle verwachtingen van professionaliteit, integriteit en effectiviteit overtreft. Van de kleinste en eenvoudigste tot de meest intensieve klus; we zijn pas klaar als onze klant tevreden is.

Deze missie is verankerd in onze bedrijfsvoering. Met ‘iedereen blij maken met schoon’ krijgt schoonmaak een extra dimensie. Ons werk is belangrijk voor een ander. Noem het zingeving, werkplezier, passie. Ons werk doet er toe en maakt het verschil.

Visie:
We streven ernaar om elk project tijdig en met het hoogste kwaliteitsniveau af te ronden. Met een focus op persoonlijke service, concurrerende tarieven en klanttevredenheid, streven we er altijd naar om aan de verwachtingen van de branche te voldoen en deze te overtreffen.

Kernwaarden:
Wat typeert Schoonmaakservice Flevoland als schoonmaakbedrijf? Het is vooral de cultuur die mensgericht is. Daarnaast staan we bekend om de korte lijnen. Vaste aanspreekpunten zodat we onze opdrachtgevers optimaal van dienst kunnen zijn.

Schoonmaakservice Flevoland is een dochterorganisatie van Concern voor Werk N.V. Dit is een sociale onderneming die bijdraagt aan een inclusieve arbeidsmarkt in haar regio. Een inclusieve arbeidsmarkt is een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet, met of zonder beperking.
De sociale onderneming is eigendom van de gemeenten Lelystad, Noordoostpolder en Urk en biedt een infrastructuur waar medewerkers naar vermogen kunnen deelnemen aan arbeid.

© Alle rechten voorbehouden Schoonmaakservice Flevoland
Ga naar de inhoud